Parmigiano Reggiano DOP on tulos taitavasti perinteisesti valmistetusta juustosta, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tuottajat valmistavat sitä perinteisellä menetelmällä Mantovan maakunnassa Po-joen oikealla rannalla.
Saatavilla eri kokoisina ja kypsytettyinä, kypsytysajat vaihtelevat vähintään 14 kuukaudesta jopa 30 kuukauteen.
Käännöstoimintamme hoitaa kansainvälisten tarjousasiakirjojen (tekniset ja hallinnolliset eritelmät) kääntämisen espanjaksi sekä espanjasta haluamiisi kieliin kaiken teknisen dokumentaation kääntämisen. Tarjoamme myös virallisia oikeaksi todistettuja käännöksiä yli 50 kielelle. Asiakirjojen taitto kaikissa tietokoneformaatissa tarvittaessa. Vakuutamme luottamuksellisuuden. Tarjoamme kiireellisiä käännöspalveluja tarvittaessa. Yrityksemme on rekisteröitynyt valtion viralliseen tarjouskilpailijoiden ja luokiteltujen yritysten rekisteriin korkeimmassa kategoriassa tarjotakseen käännöspalveluja minkä tahansa summan osalta Espanjan julkisissa organisaatioissa ja instituutioissa: Alaryhmä T-05 Kääntäjien ja tulkkien palvelut – Kategoria D (korkein kategoria).